Programma

Eind 2011 organiseerde Stimulearning voor het eerst de L&D Talks met als doel L&D-professionals in België bij te laten leren van specialisten. De ondertussen zesde editie gaat door op donderdag 13 oktober 2016 in het Opleidingsinstituut voor de Federale Overheid in Brussel.

's Voormiddags (9h00-12h30) is optioneel en biedt de mogelijkheid tot het volgen van één van de drie masterclasses met volgende L&D autoriteiten Joseph Kessels (NL), Karl Kapp (USA) of Jacques Fradin (FR):

  • De masterclasses zijn exclusief voorbehouden voor leden van Stimulearning. Je kan eventueel lid worden als je dat nog niet bent.
  • We laten maximaal 16 deelnemers toe per masterclass omdat we een persoonlijk leercontact met de 'master' erg belangrijk vinden.
  • Wie inschrijft voor 20/09 krijgt een gesigneerd boek van de master.

's Namiddags (13h00-17h00) zijn er drie keynotes: Jacques Fradin, Karl Kapp en Joseph Kessels nemen je elk een uur mee in hun L&D-passie. We voorzien tevens een boekenstand met meer dan 200 L&D-titels, een ruilbeurs voor diezelfde L&D-boeken, uitgebreide netwerkmomenten, en de verkiezing van het L&D-boek van het jaar.


Leer deze mensen en hun ideeën beter kennen via hun publicaties: site, boeken, video, slides ...

of volg ze op Twitter ...

Er kan worden ingeschreven voor een ganse of een halve dag via het inschrijvingsformulier.