Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 

Over deze site

De site www.bedrijfsopleidingen.be biedt een quasi compleet overzicht van de Belgische professionele opleidingsmarkt: opleidingen, advies, events, jobs en leerlocaties. Doordat aanbieders kosteloos kunnen instappen zijn de resultaten voor de zoekopdrachten tegelijk alomvattend én divers.

De site heeft een B2B invalshoek, en richt zich pas in tweede instantie naar individuele gebruikers. De site beschikt over ongeveer 15000 professionele Opleidingen en een 500-tal Adviezen, gericht op HR(D) en L&D-verantwoordelijken. Vorming in de vrijetijdssfeer en/of op diploma’s gerichte (eerder schoolse) langdurige opleidingen, zoals je in het onderwijs vindt, zijn er niet te vinden.

De tabbladen Jobs en Events sluiten aan bij bovenstaande, en dienen ter inspiratie van de persoonlijke ontwikkeling van L&D-professionals.

Het tabblad Leerlocaties wil zich anders dan andere locatiezoekers focussen op leer- en ontwikkelingslocaties, zoals seminarieruimtes en vergaderzalen.

Het tabblad Stimulearning linkt door naar het lerend netwerk van L&D-professionals, gegroeid uit de gebruikers van deze site.

ROEM linkt door naar een tool voor het meten van effect van training. Deze tool groeide uit de vraag van Opleiders en opleidingsverantwoordelijken naar een kwaliteitsnorm.

De Franstalige site heet www.formations-entreprises.be. Net als de Nederlandstalige site is ook deze kosteloos raadpleegbaar.

 
 
Events & Inspiratie

do 23/01: Proeverijen, uw L&D Festival

do 20/02: TOP100 Tools for Learning

do 26/03: L&D Awards

 
Laatste evaluaties
 
 
 

Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be