formations-entreprises.be
opleidingenadvieseventsjobsstimulearning
 

HR- en L&D ManagersBusiness

Stefaan Arryn - Training and Development Manager, Securex

“Meer en meer werken we samen met Bedrijfsopleidingen.be en met Stimulearning. Naast de opleidingsdatabank, vinden we de georganiseerde (netwerk)events steeds zeer succesvol. Wat me daarbij steeds opvalt, zijn de vooruitstrevende en pragmatische ideeën van Kristoff. Hij is dan ook vaak de ideale sparringpartner om te brainstormen en visies uit te wisselen. Daar blijft het echter niet bij, Kristoff slaagt er ook zeer vaak in enkele hiervan in de praktijk te implementeren en de juiste mensen bij elkaar te krijgen. Hierdoor timmert hij mee aan een vernieuwd opleidingslandschap in België en daar vaart iedereen wel bij (trainees, HR-verantwoordelijken en opleidingsleveranciers).”


Ann Verduyn - Team Vorming, UZ Gent

"Ik leerde bedrijfsopleidingen.be eerst kennen via de uitnodigingen voor verschillende netwerkevents van Stimulearning. De programma’s spraken me erg aan en ik vond het fijn om als organisatie uit de zorgsector te blijven uitwisselen met andere sectoren, profit en non-profit. Naast die leerrijke events kwam er een mooie kans om mijn weg dankzij bedrijfsopleidingen.be: het ESF-project ROEM. Met hetzelfde enthousiasme en visionaire blik als voor alle events van Stimulearning, heeft Kristoff dit op de rails gezet. Hierdoor beschikken we binnenkort over een zeer sterke tool om opleidingen grondig te meten op effect. We wonnen intussen ook de L&D-award 2014 voor ons project Startende Leidinggevenden. Dat gaf ons een echte boost! Telkens ben ik aangenaam verrast hoeveel we hebben aan al deze ontmoetingen met Isabelle en Kristoff, de mensen uit het netwerk rond Bedrijfsopleidingen.be, het ROEM-project, etc. Als er een plaats is waar L&D ernstig genomen wordt, dan is het hier."


Matthias Haspeslagh - Opleidingsverantwoordelijke, FrieslandCampina

“De samenwerking met Bedrijfsopleidingen.be was vroeger voor FrieslandCampina Aalter beperkt tot het raadplegen van de online databank. Heel af en toe sturen wij immers iemand naar een open aanbod-opleiding en dan is zo’n gedetailleerde database zeer efficiënt. De samenwerking werd echter intenser toen we de melding kregen dat we genomineerd werden voor de L&D Awards van Stimulearning. Toen leerden we immers de echte kracht van Bedrijfsopleidingen.be en Stimulearning kennen: op een no-nonsense manier de brug slaan tussen bedrijf en opleider, en dit op een zeer professionele manier. Het gaf ons de mogelijkheid om onze horizon te verruimen, inspiratie op te doen bij andere opleidingsgezinde bedrijven en contacten te leggen met mogelijk nieuwe partners. Voeg hierbij het efficiënte gebruik van de sociale media en de tot in de puntjes geregelde events en je krijgt een ideale partner om in nauw contact te blijven met alle actoren van het opleidingsgebeuren.”


John Ongenae - Verantwoordelijke Training & Coaching - Group Victor Peeters

volgt


Bianca Reuse - L&D Manager, Randstad

“Bedrijfsopleidingen.be is een heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Wat mij vooral aantrekt in de events is dat ze professioneel en efficiënt georganiseerd zijn, dat ze heel interactief en leerrijk zijn en toch ook niet te grootschalig wat het persoonlijk contact en de netwerking dan ook weer bevordert. Ook via Stimulearning en LinkedIn wordt het benchmarken en de kennisdeling onder mensen die met learning & development bezig zijn bevorderd. Kristoff is een bezieler, de contacten met hem zijn heel professioneel en klantgericht.”


Falke Mortier - HR Expert VTO, UZ Brussel

“Kristoff en zijn team blinken uit in een professionele organisatie van verschillende events, waar uiteenlopende topics op creatieve manier benaderd worden. Tijdens deze events slagen zij er steeds opnieuw in verschillende HR-professionals rond de tafel te krijgen. Uitwisseling van ideeën, ervaringen en goede raad staan steevast op het programma. Steeds opnieuw kom ik na zulke events extra geïnspireerd en gedreven terug naar mijn werkplaats en tracht ik het geleerde toe te passen binnen mijn werkomgeving!”


Christophe Toye - Manager Advies & Opleidingen, BOSS Paints

“De website www.bedrijfsopleidingen.be is bijzonder handig voor die individuele vormingsvragen waarvoor je vroeger 10 folders of contacten nodig had. Vorige week nog vroeg een collega naar een opleiding + begeleiding op maat om betere presentaties te geven en zelfzekerder te worden bij het spreken in het openbaar. Enkele muisklikken laten was een plaatsje in een opleiding (in open aanbod) geregeld.”


Marc Ruysschaert - Talent & Development Manager, Ricoh

"Ik werk graag met Stimulearning vanwege de creatieve, originele en mens georiënteerde aanpak, die zorgt voor een frisse wind in het opleidingslandschap. Deze aanpak helpt ons bij het verwezenlijken van de Ricoh Missie : "we are committed to providing excellence to improve the quality of living"


Tomas Reners - Learning & Development Manager, AirLiquide

"De thematische clustering van opleidingen op www.bedrijfsopleidingen.be is goed en overzichtelijk."


Ann D'Havé - Manager Loopbaanbeleid & ontwikkeling

"De gedrevenheid en het professionalisme van Stimulearning maakt dat ik het een plezier vind deel uit te maken van dit netwerk. Er worden fantastische events georganiseerd met boeiende en inspirerende sprekers, je leert andere professionals kennen en het niveau is zeker meer dan de moeite. Ook de jaarlijkse L&D Awards kunnen je inspireren om de zaken ook eens anders aan te pakken."

"Ook de wil om echt iets voor het L&D landschap te betekenen door zelf mee bruikbare tools op de markt te zetten (vb ROEM) maakt dat dit netwerk zeker de moeite waard is voor iedereen die met learning & development te maken heeft. Gewoon doen dus. "

Opleiders / HR-consultants

Wim Thielemans, Managing Partner Dynamo + School for Recruitment

“Bedrijfsopleidingen.be en Kristoff is als intermediair steeds op zoek hoe hij een meerwaarde kan bieden voor zijn klanten, of dit nu bezoekers van de website zijn of bezoekers van zijn events zijn. Je voelt je geholpen hoe hij op een professionele manier mensen bij elkaar brengt. Events zoals TOP40 en L&D Awards zijn tot in de puntjes georganiseerd met telkens een creatieve aanvulling, een verbetering van vorige editie. Bovendien ziet de mediacampagne er ook er goed uit wat de aantrekkingskracht verhoogt om mee te doen.”


Luc Cipers, Zaakvoerder Cipers. Training & Coaching

“Wij werken heel graag met Bedrijfsopleidingen.be. De databank is goed opgebouwd, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook niet onbelangrijk: de contacten met Kristoff, de bezieler, zijn steeds ‘to the point’ en hoffelijk. Hij is klantvriendelijk, pro-actief en neemt vele zinvolle initiatieven.”


Peter Monsieurs, Zaakvoerder Pontis

“Bedrijfsopleidingen.be slaagt er als geen ander in om een specifieke vraag aan een specifiek aanbod te koppelen. Dat betekent een hele winst aan efficiëntie zowel voor de vraagsteller als voor de aanbieder.”


Janette Jongma, Directeur en Personal Coach

“Key-consult werkt graag met Bedrijfsopleidingen.be omdat alle activiteiten zeer professioneel en kwaliteitsvol zijn verzorgd. Ze brengen vraag en aanbod op innovatieve wijze bijeen. Het is een plezier om met hen samen te werken.”


 
 
Events & Inspiration

15/03: L&D Versus Corona

28/05: Take the L&D Challenge

03/09: L&D Awards

 
 

Formations-entreprises.be

Mission
A propos du site
Aperçu catégories
FAQ
Introduction des données
Références
Coordonnées de l'entreprise

Annoncer

Site Internet
Journal des Formations

Information

Subsides & Fonds
Nouvelles & communiqués de presse
Liens

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be