Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 

Links

Partners van Bedrijfsopleidingen.be

www.hrmagazine.be

HRMagazine is het enige CIM gecontroleerde vakblad voor HR en de arbeidsmarkt in België. In zowel de Franstalige als Nederlandstalige editie van vindt u maandelijks visies, trends en interviews. De redactie brengt bovendien telkens een rijk dossier rondom een thema dat de HR-professional sterk aanbelangt. HR Magazine biedt het meest complete informatiepakket in human resources en is het medium bij uitstek voor wie de beslissers op HR-gebied in de bedrijven wenst te bereiken.

www.fdmagazine.be

Financial Director's Magazine is hét vakblad voor de financiële professional. Dit maandblad richt zich heel specifiek naar de financiële beslisser in België. FDMagazine wil de beslisser op de financiële afdeling ondersteunen met informatie over het vak, de financiële gemeenschap en de belangrijke trends, ook internationaal. Met visies van collega’s en diepgaande artikels over uw vakgebied.

www.assistantplus.be

Het platform voor de management assistant en secretaresse in België. De website biedt informatie aan die aansluit bij de interesses van een management assistant: carrière, kantoor, reizen, vergaderen, opleidingen en lifestyle.

www.datanews.be

Uw IT Magazine: Technology - Beste Practice – Business

www.federgon.be

Federgon is de federatie van alle sectoren actief op het vlak van het optimaal aanwenden van het menselijk kapitaal.

www.hrworld.be

Is hét ontmoetingsplatform voor HR-professionals. Met een flinke portie actualiteit, reportages, discussies over hete hangijzers, bruikbare tips & tricks en tools die u concreet verder helpen, komt u er zeker aan uw trekken. Gratis members van HrWorld.be ontvangen bovendien het wekelijkse e-zine, gratis en voor niets.

Netwerkorganisaties

www.stimulearning.be

Dit Lerend Netwerk van Opleidings- & Vormingsverantwoordelijken is een professioneel netwerk met focus op kennisdeling tussen L&D-managers. Stimulearning groeit gestaag uit tot een kenniscentrum.

www.epsilon.be

Le Groupe Epsilon est un réseau de professionnels du développement et de l'apprentissage dans les entreprises et organisations.

www.pmclub.be

Personnel Managers Club is een gerespecteerd onafhankelijke lerend forum van en voor HR professionals, beleidsmakers en collega’s die een vooruitstrevend en efficiënt HR beleid toepassen binnen hun onderneming.

www.nehra.be

Nehra is a network of women active in Human Resources related fields. The principle of the membership is to share someone's specific expertise, knowledge or experience in various fields with the other members active in the same fields. Our vision is to be valued as a competence centre.

Andere sites rond Leren & Ontwikkeling

Bedrijfsopleidingen.be is een B2B site, gericht op professionele ontwikkeling.. Misschien zoek je eerder iets voor je eigen persoonlijke ontwikkeling in een niet-professionele sfeer …

www.wordwatjewil.be

Deze site maakt je wegwijs in het onderwijslandschap voor volwassenen. Aan de website is ook een databank gekoppeld, waarin je op zoek kunt gaan naar de opleidingen waarin je geïnteresseerd bent. Of naar opleidingscentra bij jou in de buurt.

www.prettiggeleerd.be

Deze site bevat een zoekmachine met socio-culturele activiteiten, i.c. vorming.

www.vorming.net

Databank met focus op vorming en persoonlijke ontwikkeling.

www.ivo.be

Een regionale site met het cursus- en vormingsaanbod voor Oost-Vlaanderen.

Ontwikkeling(swerk)

www.masomo.net

Masomo.net hecht veel belang aan de opleiding van kinderen en wil met uw hulp o.a. de onderwijskansen van kinderen in de stad Kolwesi in Congo verhogen. Geïnspireerd door opleiding en ontwikkeling en doordrongen van de noodzaak van een goede opleiding steunt Bedrijfsopleidingen.be bvba dit initiatief.

  • Wie beter dan u, opleidingsverantwoordelijke, opleidingsdeskundige of trainer, kan het belang van een goede opleiding inschatten?
  • Wie beter dan u cursist weet dat persoonlijke ontwikkeling de weg is naar vrijheid en kansen in de wereld?


 
 
Events & Inspiratie

15/03: L&D Versus Corona

28/05: Take the L&D Challenge

03/09: L&D Awards

 
Laatste evaluaties
 
 
 

Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be