Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
Nieuwe zoekopdracht Zoek
   
 
 

> Startpagina > opleidingscategorie Milieu, Veiligheid en Kwaliteit: Gezondheid en Welzijn

HACCP-inleiding

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheerst. HACCP heeft als voornaamste doel het voorkomen van alle potentiële risico’s bij een voedingsproduct. Tijdens deze workshop krijgt u de kennis en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen en het beheren van HACCP-plannen.


 
 
Werkvorm Workshop
Doelgroep en toelatingsniveau
We richten ons met deze workshop tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die met HACCP willen of moeten werken. Ook voor leken... Voor deelname aan deze workshop is geen voorkennis van HACCP of kwaliteitssystemen vereist.
Taal Nl
Duur opleiding 1 dag
Opleidingsdata Startdatum: 19/09/2019   
Tijdstip
Opleidingsuur
Plaats Ander adres:
Auberge du Pecheur
Pontstraat 41
9831 Sint-Martens-Latem
België
Max. aantal deelnemers 20
Aantal uren zelfstudie -
Certificatie/diploma Ja
Individuele prijs € 720 excl BTW
Groepsprijs Enkel individuele prijs mogelijk
Korting -
 
AANBIEDER EVALUEER EVALUATIES INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN
Naam Amelior
Telefoneer naar + 32 56 23 20 60 met onze groeten
Adres Beneluxpark 1 - 8500 Kortrijk
Email info@amelior.be
Plaats 8500 - Kortrijk
Website www.amelior.be
Activiteiten Ga naar bedrijfsadvies
Ga naar opleidingen
Ga naar opleidingen op maat
 

Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be