Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
 
 
 

> Startpagina >

HACCP-inleiding

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheerst. HACCP heeft als voornaamste doel het voorkomen van alle potentiële risico’s bij een voedingsproduct. Tijdens deze workshop krijgt u de kennis en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen en het beheren van HACCP-plannen.


 
AANBIEDER EVALUEER EVALUATIES INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN
Er zijn nog geen evaluaties voor deze opleiding

Schrijf als eerste een evaluatie


Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be