Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
 
 
 

> Startpagina >

Basisvoorwaardenprogramma's in de voedingsindustrie

Voedselveiligheid is verreweg de belangrijkste kwaliteitseis binnen de voedingsmiddelenketen. De meeste voedselveiligheidsrisico’s worden gecontroleerd door invoering van PRP’s (Pre Requisite Programmes) of basisvoorwaardenprogramma’s. De basisvoorwaarden betreffen de minimale voorwaarden die aan de bedrijfsvoering worden gesteld om veilige producten te kunnen maken. Tijdens deze workshop willen we de deelnemers laten kennismaken met de basisvoorwaardenprogramma’s die van toepassing zijn binnen de voedingssector.


 
AANBIEDER EVALUEER EVALUATIES INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN
Er zijn nog geen evaluaties voor deze opleiding

Schrijf als eerste een evaluatie


Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be