ProgrammaIn 2018 spreken we af bij Training Solutions, Joseph Cardijnstraat 34 te 9420 Erpe-Mere. Je bent welkom op donderdag 15/03/2018 namiddag.

De L&D Awards 2018 starten met een kennismaking met Niekée, een school in Roermond, die 21e eeuw onderwijs aanbiedt aan leerlingen secundair onderwijs. De volledige school werd hiervoor omgedacht. De directeur van de school komt je vertellen wat dat betekende voor het personeel, de leerlingen, de ouders en de manier van leren.

Nadien kan je de 6 tot 9 finalisten beter leren kennen gezien ze elk twee keer hun project voorstelden. Deze projecten en de presentaties - maar ook alle voorgaande- zullen terug te vinden in de kennispool.

Even terugblikken naar de laatste editie: tijdens het event 2017 kon je mee stemmen voor de publieksprijs. Volvo Group ging met die publieksprijs lopen, Wijs met de juryprijs. Volvo Group ging ook aan de haal met de gelegenheidsprijzen van Fortio en HRD.tv.Heb je graag een concreter idee hoe alles verliep? Check dan de programmabrochure 2017 of ons foto- en videomateriaal. Je kan ook terecht op het dedicated L&D Awards-kanaal van HRD.tv.