MIVB - Learning Partner

Jobomschrijving

De “MIVB Academy” is de strategische HR-partner binnen de MIVB voor elke vraag met betrekking tot ontwikkeling en opleiding. Ze creëert, implementeert, adviseert en begeleidt. Haar doel is om de professionele gedragsvaardigheden, (people) managementvaardigheden en technische vaardigheden te versterken en duurzaam te maken, wat past binnen de ontwikkelingsstrategie van de MIVB: van het proces voor het beheer van de opleidingen tot de vernieuwing van de ontwikkelingstools. 
De MIVB Academy stuurt vandaag projecten zoals het Taalplan, leadership-ontwikkeling en de competentie-ontwikkeling van technici.

Als Learning Partner werk je binnen deze MIVB Academy en je rapporteert aan de Senior Manager van de academie. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn de volgende:

 • Je werkt opleidingen en ontwikkelingstrajecten bij en creëert er nieuwe in functie van de behoeften van de interne klanten. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een deel van de opleidingencatalogus van de MIVB: je stelt de offerteaanvragen en bestekken op, organiseert vergaderingen met de potentiële partners en analyseert de offertes, enz. 
 • Je neemt de budgettaire verantwoordelijkheid voor de catalogusopleidingen die inherent zijn aan jouw opleidingsdomein. Die verantwoordelijkheid gaat van de bestelling tot de globale opvolging van het budget voor het betreffende domein. 
 • Je volgt de evaluaties van de opleidingen op en onderneemt de nodige acties in functie van de resultaten. 
 • In samenwerking met de HR Business Partners, bepaal je de opleidings- en ontwikkelingsbehoeften voor de interne klanten, je beheert opleidingsprojecten van de toekenning van de opdracht tot de eindevaluatie en de debriefing.

Gevraagd profiel

 • Je hebt een Master in de humane wetenschappen of bent gelijkgesteld door ervaring in het domein. 
 • Je hebt een ervaring op het vlak van Learning & Development (bij voorkeur technisch en/of veiligheid/preventie) of soft HR/ projectbeheer in deze materie, ervaring met digitale opleidingen is eveneens welgekomen. 
 • Je hebt een uitstekende zin voor analyse en goede onderhandelingsvaardigheden, een goede ervaring met project- en budgetbeheer, en een affiniteit met informatica. 
 • Je houdt ervan de projecten op te volgen en tot het einde af te handelen, met een uitstekende klantgerichtheid, je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. 
 • Goede kennis van Nederlands en Frans (regelmatige gesprekken met klanten, leveranciers, HR-partners, …).

Ons aanbod

 • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving. 
 • Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen. 
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden. 
 • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.

Onderneming

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Solliciteren

Solliciteren kan via deze link.

--Sluit dit venster--