Delhaize Belgium - Learning & Development Project Manager

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Learning and Development Project Manager, beheer je en coördineert projecten in het kader van Talent management, Learning en organisatieontwikkeling, om onze medewerkers en onze organisatie in staat te stellen zich optimaal en continu te ontwikkelen alsook de betrokkenheid en prestaties te stimuleren.

 • Na analyse van de korte en lange-termijn noden van van de interne klant, ontwikkel je team-specifieke projecten of initiatieven in overleg met diverse stakeholders vanuit de business en HR, en in samenwerking met de content experts.
 • Je stelt een duidelijke projectaanpak op en implementeert deze. Je bewaakt, stuurt en coördineert de voortgang met collega’s en de betrokken interne klant.
 • Je verzamelt, analyseert en interpreteert relevante gegevens om te verzekeren dat we tot de best mogelijke leer-resultaten komen.
 • Je volgt de trends en tendenzen in de markt (zowel Retail als Talent Management.) met oog op continue ontwikkeling en innovatie zowel op vlak van specifieke leerinterventies als van de processen voor opvolging en ontwikkeling van talent en performance.
 • Je neemt deel en draagt bij aan de Talent & Organisation strategie en de aanpak en deelt best practices en kennis met collega’s binnen het Talent & Organization team.

JE PROFIEL

 • Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt 5 tot 8 jaar ervaring bij voorkeur in L&D, projectmanagement en verandermanagement. Je hebt kennis en/of affiniteit met retail, logistiek of supply chain.
 • Je bent zeer goed georganiseerd en beschikt over het vermogen om projectteams te managen en te motiveren.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je ook goed uitdrukken in het Frans en Engels
 • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatie– en luistervaardigheden.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden en bent resultaatgericht.

ONS AANBOD

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijkloon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

DE SOLLICITATIEPROCEDURE

Solliciteren voor deze functie kan via deze link

--Sluit dit venster--