Delhaize Belgium - Talent & Learning manager

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Talent & Organisation Manager Retail ontwikkel je een visie en strategie en zet je die om in concrete operationele plannen. Zo geef je mee vorm aan een bedrijfscultuur waarin medewerkers vaardigheden en attitudes ontwikkelen die bijdragen aan de strategische behoeften van de business. Zin om een doorslaggevende rol te spelen voor Talent & Organisation binnen Delhaize? Lees dan zeker deze vacature verder.

Als Talent & Organisation Manager werk je aan veranderingstrajecten inzake Learning & Development (L&D). Je volgt alle projectfasen op en waakt erover dat deze vlekkeloos verlopen. Je leidt een dynamisch team waarmee je samen voor veranderingen zorgt met het oog op Organisational Effectiveness & Design. Met jouw innovatieve aanpak ontwikkel je een leer- en performancecultuur om de teams van Retail op één lijn te brengen wat betreft bedrijfskritieke strategieën en initiatieven.

JE PROFIEL

In de voortdurend evoluerende wereld van retail zet jij innovatieve concepten om naar concrete, gestructureerde plannen, die je dan duidelijk communiceert in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een masterdiploma, minstens 8 jaar ervaring in een functie binnen soft HR en ook ervaring met People Management. Ervaring in een retailomgeving is een troef, net als kennis van Microsoft Office en digital learning.

ONS AANBOD

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!

SOLLICITEREN

Je kan solliciteren via deze link

--Sluit dit venster--