Programma

Eind 2011 organiseerde Stimulearning voor het eerst de L&D Talks met als doel L&D-professionals in België bij te laten leren van specialisten. De ondertussen zevende editie gaat door op donderdag 19 oktober 2017 in het Opleidingsinstituut voor de Federale Overheid in Brussel.

De voormiddag (9h00-12h30) is optioneel en biedt de mogelijkheid tot het volgen van één van de drie masterclasses met volgende L&D autoriteiten Chené Swart (ZAF), Margie Meacham (USA) of Crystal Kadakia (USA):

  • De masterclasses zijn exclusief voorbehouden voor leden van Stimulearning. Je kan eventueel lid worden als je dat nog niet bent.
  • We laten maximaal 16 deelnemers toe per masterclass omdat we een persoonlijk leercontact met de 'master' erg belangrijk vinden.
  • Wie inschrijft voor 21/09 krijgt een gesigneerd boek van de master.

In de namiddag (13h00-17h00) zijn er in tegenstelling tot de vorige 5 edities geen 3 maar 6 keynotes: Chené Swart (ZAF), Margie Meacham (USA) en Crystal Kadakia (USA), worden vergezeld van de 3 auteurs-winnaars van het L&D Boek van het jaar, verkozen tijdens het event #lerenuitboeken. De 3 extra namen namen dus pas gekend op 14/09/2017. Deze 6 mensen nemen je elk een uur mee in hun L&D-passie; jij kiest zelf of je een van de internationale sprekers wil horen, of liever een auteur-winnaar van een L&D Boek van het jaar.

Naast de 6 keynotes voorzien tevens een boekenstand met meer dan 200 L&D-titels en uitgebreide netwerkmomenten voorzien.


Leer deze 3 internationale sprekers en hun ideeën beter kennen via hun publicaties: site, boeken, video, slides ... of volg ze op Twitter ...

Er kan worden ingeschreven voor een ganse of een halve dag via het inschrijvingsformulier.