Programma

Eind 2011 organiseerde Stimulearning voor het eerst de L&D Talks met als doel L&D-professionals in België bij te laten leren van specialisten. De ondertussen zevende editie gaat door op donderdag 19 oktober 2017 in het FOD Bosa in Brussel.

De voormiddag (9h00-12h30) is optioneel en biedt de mogelijkheid tot het volgen van één van de drie masterclasses met volgende L&D autoriteiten Chené Swart (ZAF), Margie Meacham (USA) of Crystal Kadakia (USA):

  • De masterclasses zijn exclusief voorbehouden voor leden van Stimulearning. Je kan eventueel lid worden als je dat nog niet bent.
  • We laten maximaal 16 deelnemers toe per masterclass omdat we een persoonlijk leercontact met de 'master' erg belangrijk vinden.
  • Wie inschrijft voor 21/09 krijgt een gesigneerd boek van de master.

In de namiddag (13h00-17h00) zijn er in tegenstelling tot de vorige 5 edities geen 3 maar 6 keynotes: Chené Swart (ZAF), Margie Meacham (USA) en Crystal Kadakia (USA), worden vergezeld van de 3 auteurs-winnaars van het L&D Boek van het jaar, zijnde Marcel Hendrickx, Piet Verhoeve/Helga Deschrijver en Brigitte Ballings.

Deze 6 mensen nemen je elk een uur mee in hun L&D-passie; jij kiest zelf of je een van de internationale sprekers wil horen, of liever een auteur-winnaar van een L&D Boek van het jaar.

Naast de 6 keynotes voorzien tevens een boekenstand met meer dan 200 L&D-titels en uitgebreide netwerkmomenten voorzien.


Leer deze 3 internationale sprekers en hun ideeën beter kennen

via interviews die leden-Stimulearners afnamen...

hun bio... of volg ze op Twitter...

Leer de 3 winnaars L&D Boek van het jaar en hun ideeën beter kennen

via interviews die onze partner Wiskeys afnamen...


Er kan worden ingeschreven voor een ganse of een halve dag via het inschrijvingsformulier.