NL | FR  LOGIN
HOME

RÉFÉRENCES

 


Referenties Business


Alain Molinard - Head of L&D, BASF

“Zelden heb je gestudeerd voor 'L&D medewerker' en toch krijg je die functie binnen je firma. Een zeer boeiende en gevarieerde functie trouwens, maar waar haal je je inspiratie voor vernieuwing, hoe blijf je bij met de markt van opleidingsaanbieders en trainingen? Het is net daarin dat Bedrijfsopleidingen.be en Stimulearning ons enorm geholpen hebben. Op een moderne en creatieve manier bieden zij je de juiste praktische informatie aan, organiseren ze zeer toegankelijke en boeiende L&D events in verschillende formats en geven ze je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden binnen een efficiënte, maar steeds aangename en informele setting. Of 'hoe mensen die leren stimuleren, ook iets van elkaar kunnen leren.'”

Brigitte Boivin - Brigitte Boivin – Dienstverantwoordelijke Talent&Ontwikkeling, UZ Gent

"Ik leerde bedrijfsopleidingen.be kennen via de collega’s van UZ Gent. De programma’s spraken me erg aan en ik vond het fijn om als organisatie uit de zorgsector te blijven uitwisselen met andere sectoren, profit en non-profit. Naast die leerrijke events kwam er een mooie kans om met ons ziekenhuis deel te nemen aan de L&D Awards, een zeer leerrijke en stimulerende ervaring! Met eenzelfde enthousiasme en gedrevenheid als voor alle events van Stimulearning, heeft Kristoff ons geïnspireerd om zelf een interne L&D Awards te organiseren. Hierdoor beschikken we ondertussen over een toolbox waar best practices intern gedeeld worden en is een traditie gelanceerd. Ik ervaar Stimulearning zowel inspirerend, verbindend als ondersteunend!"

Bianca Reuse - L&D Manager, Randstad

“Bedrijfsopleidingen.be is een heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Wat mij vooral aantrekt in de events is dat ze professioneel en efficiënt georganiseerd zijn, dat ze heel interactief en leerrijk zijn en toch ook niet te grootschalig wat het persoonlijk contact en de netwerking dan ook weer bevordert. Ook via Stimulearning en LinkedIn wordt het benchmarken en de kennisdeling onder mensen die met learning & development bezig zijn bevorderd. Kristoff is een bezieler, de contacten met hem zijn heel professioneel en klantgericht.”

Falke Mortier - HR Expert VTO, UZ Brussel

“Kristoff en zijn team blinken uit in een professionele organisatie van verschillende events, waar uiteenlopende topics op creatieve manier benaderd worden. Tijdens deze events slagen zij er steeds opnieuw in verschillende HR-professionals rond de tafel te krijgen. Uitwisseling van ideeën, ervaringen en goede raad staan steevast op het programma. Steeds opnieuw kom ik na zulke events extra geïnspireerd en gedreven terug naar mijn werkplaats en tracht ik het geleerde toe te passen binnen mijn werkomgeving!”

Tomas Reners - Learning & Development Manager, AirLiquide

"De thematische clustering van opleidingen op www.bedrijfsopleidingen.be is goed en overzichtelijk."

Ann D'Havé - Adviseur vorming en ontwikkeling, AP Hogeschool

"De gedrevenheid en het professionalisme van Stimulearning maakt dat ik het een plezier vind deel uit te maken van dit netwerk. Er worden fantastische events georganiseerd met boeiende en inspirerende sprekers, je leert andere professionals kennen en het niveau is zeker meer dan de moeite. Ook de jaarlijkse L&D Awards kunnen je inspireren om de zaken ook eens anders aan te pakken."

"Ook de wil om echt iets voor het L&D landschap te betekenen door zelf mee bruikbare tools op de markt te zetten (vb ROEM) maakt dat dit netwerk zeker de moeite waard is voor iedereen die met learning & development te maken heeft. Gewoon doen dus."

Referenties Aanbieders


Wim Thielemans, Managing Partner Dynamo + School for Recruitment

“Bedrijfsopleidingen.be en Kristoff is als intermediair steeds op zoek hoe hij een meerwaarde kan bieden voor zijn klanten, of dit nu bezoekers van de website zijn of bezoekers van zijn events zijn. Je voelt je geholpen hoe hij op een professionele manier mensen bij elkaar brengt. Events zoals TOP40 en L&D Awards zijn tot in de puntjes georganiseerd met telkens een creatieve aanvulling, een verbetering van vorige editie. Bovendien ziet de mediacampagne er ook er goed uit wat de aantrekkingskracht verhoogt om mee te doen.”

Luc Cipers, Zaakvoerder Cipers. Training & Coaching

“Wij werken heel graag met Bedrijfsopleidingen.be. De databank is goed opgebouwd, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook niet onbelangrijk: de contacten met Kristoff, de bezieler, zijn steeds ‘to the point’ en hoffelijk. Hij is klantvriendelijk, pro-actief en neemt vele zinvolle initiatieven.”

Peter Monsieurs, Zaakvoerder Pontis

“Bedrijfsopleidingen.be slaagt er als geen ander in om een specifieke vraag aan een specifiek aanbod te koppelen. Dat betekent een hele winst aan efficiëntie zowel voor de vraagsteller als voor de aanbieder.”

Janette Jongma, Directeur en Personal Coach

“Key-consult werkt graag met Bedrijfsopleidingen.be omdat alle activiteiten zeer professioneel en kwaliteitsvol zijn verzorgd. Ze brengen vraag en aanbod op innovatieve wijze bijeen. Het is een plezier om met hen samen te werken.”

Tom Nijsmans, Managing Director The Tipping Point

"Vraag en aanbod met elkaar verbinden. Dat is wat Bedrijfsopleidingen.be met verve doet. In de wildgroei van het L&D landschap zijn de initiatieven van Kristoff en Isabelle een welgekomen verademing. Een koepelorganisatie die zich inzet om het vak 'L&D' nog verder te professionaliseren."Events & Inspiration

Vanaf 25/06/24: TOP10 Bedrijfsopleidingen Online

03/10/24: Federal Learning Account

Derniers commentaires

Abonnez-vous à nos publications

CONTACT

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be