L&D Awards

In 2018 spreken we af bij Training Solutions, Joseph Cardijnstraat 34 te Erpe-Mere, vlak aan de E40. Je bent welkom op donderdag 15/03/2018 namiddag.

De L&D Awards 2018 starten met een kennismaking met Agora, een school in Roermond, die 21e eeuws onderwijs aanbiedt aan leerlingen secundair onderwijs. De volledige school werd hiervoor omgedacht. De directeur van de school, Jan Fasen komt je vertellen wat dat betekende voor het personeel, de leerlingen, de ouders en de manier van leren. Jan brengt ons een verhaal over hoe hij onze toekomstige medewerkers klaarstoomt voor een job gekenmerkt door verandering. Hij laat ons uiteraard ook graag weten wat wij, organisaties, kunnen leren van zijn innovatieve onderwijsaanpak.

Lees het interview die we met Jan deden ter voorbereiding van de L&D Awards.

Na deze keynote kan je de 9 finalisten van de L&D Awards 2018 beter leren kennen gezien ze elk twee keer hun project voorstellen. Deze projecten en de presentaties -maar ook alle voorgaande- zijn terug te vinden in de kennispool, raadpleegbaar voor alle Stimulearners. De 9 winnaars (met werktitels) werden op 10/01 in Gent geselecteerd door de 11-koppige jury:


Ook even terugblikken naar 2017. Toen gingen Volvo Group en Wijs met de grootste prijzen lopen.


Programmabrochure 2017

Fotomateriaal op Dropbox

HRD.tv L&D Awards-kanaal