L&D Awards

Op do. 25 april 2024 verzamelt de Belgische L&D community voor de dertiende editie van de jaarlijkse L&D Awards. Ditmaal in de kantoren van KBC Brussel . Omwille van de énorme betrokkenheid van heel wat L&D-ers is dit event een van de mooiste L&D events die Stimulearning organiseert. We leren er de winnaars van de Awards 2023 beter kennen én verkiezen een jury- en publieksprijs.

Heel veel aanbieders zouden graag een plaatsje op het podium krijgen, maar deze plaatsen zijn énkel weggelegd voor L&D-teams en L&D-ers uit de business. Het is aan jou om deze best practices te nomineren. Het hoeven hélemaal geen dure of grootse projecten te zijn. Vaak winnen doodgewone L&D-initiatieven die ‘gewoonweg’ werken en een verandering in mensen en daardoor een organisatie hebben gebracht. Ken jij zo’n project? Twijfel niet en nomineer die als een van de 12 kandidaat-dossiers voor een L&D Award 2024. Mogelijks is het dit jaar zelfs de beurt aan jou(w organisatie), want het is een unieke kans om je eigen team of jezelf in de kijker te zetten en van collega’s feedback op je L&D-project te ontvangen.

Onthou dat we enkel projecten uit de business aanvaarden, dat organisaties slechts 1 dossier mogen indienen en dat we maximaal 12 kandidaten weerhouden. De jury zal er maximum 9 uit selecteren die wij in april 2024 op het podium roepen en bedelven onder prijzen, gelukwensen en feedback door een professioneel L&D publiek.

In 2023 telden we 8 winnaars.