NL | FR  AANMELDEN
HOME

OPLEIDINGEN

 

Iso 22000:2018 food safety management system

In een eerste deel wordt de historiek gegeven van het gegeven “Voedselveiligheid” met de invloed van de verschillende actoren : wetgever, grootdistributie en internationale organisaties. Vervolgens wordt de ISO 22000 gedetailleerd toegelicht en worden de verschillende bestaande normen over voedselveiligheid met elkaar vergeleken. Het volledige landschap over HACCP en voedselveiligheid evolueert razendsnel, vooral onder druk van de grootdistributie.
Werkvorm
Workshop
Doelgroep en toelatingsniveau
We richten ons met deze workshop tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die aan voedselveiligheid werken. (verpakkingen, ingrediënten, transport, dierenvoeding, diensten,... ) Voor deelname aan deze workshop is geen voorkennis van kwaliteitssystemen vereist
Taal
NL
Duur opleiding
1 dag
Opleidingsdata
Startdatum: 29/10/2020   
Tijdstip
Voormiddag, namiddag
Opleidingsuur
Plaats
Hotel Serwir
Koningin Astridlaan 57
9100 Sint-Niklaas
België
Max. aantal deelnemers
20
Aantal uren zelfstudie
-
Certificatie/diploma
Ja
Individuele prijs
€ 840 excl BTW
Groepsprijs
Enkel individuele prijs mogelijk

Amelior

Telefoon
+ 32 56 23 20 60 met onze groeten
Adres
Beneluxpark 1
8500 Kortrijk
Website
Activiteiten
Ga naar L&D solutions
Ga naar opleidingen

Cursus

Amelior

Iso 22000:2018 food safety management system


Aanvrager







Stimulearning by Bedrijfsopleidingen.be

Events & Inspiratie

28/05: Take the L&D Challenge

03/09: L&D Awards

Laatste evaluaties

Abonneer je op onze publicaties

CONTACT

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be