Home Programma Locatie Inschrijven Deelnemers Aanbieders
Programma Locatie Inschrijven Deelnemers Aanbieders

Corona slaat hevig om zich heen. Organisaties en in het bijzonder L&D dienen zich te reorganiseren. Inspiratie hiertoe vind je op de L&D Proeverijen die doorgaan p donderdag 20 mei 2021.

We gaan tijdens Proeverijen, uw L&D Festival voor een totaal andere opzet dan wat je gewoon bent. We verlaten radicaal de klassikale sessies van 40 à 60 minuten en kiezen voor korte krachtige ontmoetingen tussen aanbieders en publiek. We spreken graag van een Festival omdat bezoekers zelf kiezen welke artiesten ze willen ontmoeten.

  • De 84 aanbieders krijgen via een beurtrolsysteem 3 sessies van 20 minuten ter beschikking om een inhoudelijk verhaal te brengen. Samen maakt dat 252 presentatiesessies.
  • Als bezoeker kies je ter plaatse welke sessies je in welke hoek je wenst te volgen. Je kan elk moment je keuze wijzigen, ook tijdens een sessie.
  • Elke inspiratiehoek telt 15 stoelen. Je kiest als bezoeker of je liever gaat zitten, of liever recht blijft staan.
  • Indien die 20 minuten niet volstonden voor jou als bezoeker, kan je na elke sessie gedurende de 10 minuten pauze in gesprek gaan met de aanbieder. Wil je dat op een ander moment doen, dan vind je die aanbieder in een van de kleurhoeken in zaal Andromeda.
  • Onze L&D Bibliotheek met meer dan 200 titels is er ook, elk boek is te te koop aan € 15.00.
  • Er is een silent disco om wat energie af te laten / op te laden.
  • We blijven zoals in het verleden de deelnamemogelijkheid beperken tot L&D en HR-verantwoordelijken, opdat je tijdens die netwerkmomenten vooral collega’s L&D/HR zou kunnen spreken. Ook aanbieders vinden dit een voordeel, want zij voelen minder commerciële druk van concullega's.
  • We motiveren Stimulearners om hun interne klant uit de business mee te brengen door hem/haar een gratis ticket aan te bieden. Op die manier willen we L&D brengen waar het hoort: in de business.

We spreken opnieuw af in De Montil in Affligem. We voorzien er een ruimte voor de presentatiesessies en een ruimte om te netwerken. In de laatste ruimte stellen er zich ook 18 aanbieders voor.

Bezoekende Stimulearners hebben een streepje voor daar ze één collega interne HR mee kunnen brengen naar het Festival. Op die manier is de deelnameprijs beperkt tot € 90.00 per persoon.

Tenslotte leerden wij veel uit de feedforward van de voorgaande jaren. We hebben voor de editie 2020 deze aanpassingen uitgevoerd. 
Andere L&D Events

L&D Awards - 3 + 10 + 17/12/2020


TOP100 Tools for Learning - 18 +25/02/2021


Het brein in de 21ste eeuw - 22/04/2021 - 09h00-16h30


Proeverijen 2021 - 20/05/2021