Home Programma Locatie Inschrijven Bezoekers Terugblik Aanbieders
Programma Precongres Congres Expo Tafels Silent disco L&D-Bib Locatie Inschrijven Bezoekers Terugblik Aanbieders

Voor de derde maal voorzien we een unieke plaats om in alle sereniteit bij te leren en te netwerken: de Lunch & Learn Tables. 8 aanbieders bieden hun klanten een tweegangenmenu aan. Je kan je hier als bezoeker/niet-aanbieder inschrijven bij de aanbieder zelf. Hun mailadressen staan hieronder.


Bedenk - 7 plaatsen vrij
De wereld verandert in een steeds sneller tempo. Organisaties die voorop willen blijven, zullen zich moeten aanpassen aan die nieuwe snelheid. Ze zullen wendbaar moeten worden, zodat ze flexibel kunnen inspelen op de veranderende context. Bedrijven die daar erg goed in zijn, blijken steevast hun medewerkers te kunnen mobiliseren. Ze betrekken hun actief bij innovatie en werken doelbewust aan de innovatiecultuur. Pieter Daelman, auteur van ‘Creativiteit HOE? ZO!’ (2023) en ‘Van tanker naar speedboot’ (2020) is de expert op het gebied van medewerker-gedreven innovatie en innovatiecultuur.

Wil jij weten hoe je jouw collega’s kan betrekken bij innovatie? Hoe je werkt aan een duurzame cultuur van innovatie? En welke rol L&D daarin kan spelen? Reserveer jouw plekje en ga in dialoog met Pieter van Bedenk.
Bloomup - 6 plaatsen vrij
De laatste jaren hebben we zowel op als naast de werkvloer veel uitdagingen gekend. Van thuiswerken tijdens de coronapandemie tot de financiële gevolgen van de energiecrisis en de voortdurende onzekerheid rond de oorloog in Oekraïne. Deze situaties zorgen voor de nodige stress. Daarom is het belangrijk om niet alleen te investeren in de professionele groei, maar ook in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Want het versterken van hun mentale veerkracht helpt hen om beter om te gaan met deze uitdagingen. Onze mobiele app geeft je team toegang tot diverse groeitrajecten die de huidige uitdagingen op de werkvloer aanpakken. Daarnaast zorgt de persoonlijke begeleiding van een coach voor diepgaandere en duurzamere resultaten op de lange termijn.

Benieuwd hoe je nog meer kan inzetten op de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers? Wil je graag bouwen aan een mentaal sterk team? Schrijf je dan zeker in voor onze Lunch & Learn sessie met Founder en CEO Clovis Six.
Capgemini Academy - 6 plaatsen vrij
TBA

Klik op het logo om deze organisatie beter te leren en/of neem contact op met Sander.
Epyc Solutions - 6 plaatsen vrij
Leren met impact en zin? Dat is Epyc Solutions! Ontwikkelen van leeroplossingen in co-creatie die echt bij jouw medewerkers passen en zorgen dat de gestelde leerdoelen behaald worden is ons doel. Samen met jou zetten we alles in het werk om jouw organisatie verder te laten evolueren naar een organisatie met impact. We ondersteunen organisaties in de ontwikkeling van gepersonaliseerde leerpaden en geven medewerkers zin om te leren met op maat gemaakte hybride leeroplossingen met een portie fun en positiviteit. In dit proces meten we ook steeds het reultaat voor jouw organisatie.

Wil jij te weten komen hoe we jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Reserveer je lunch bij Oelerie van Epyc Solutions.
FlowSparks - 14 plaatsen vrij
Met Flowsparks creëren we FLOW: Flexibel Leren in een Online Wereld. We stappen af van de traditionele operationele creatie van e-Learning en bieden ons innovatief platform aan bedrijven om zelf in creatie te schieten. Met de Flowsparks e-learning suite zorg je er zelf voor dat de juiste kennis op het juiste moment op de juiste plaats is.

Wil jij ook weten hoe eenvoudig het is om e-Learning zelf te maken? Reserveer snel je lunch bij Jonas van FlowSparks. HIj organiseert 2 Lunch & Learn tafels tijdens Proeverijen 2024.
O2c2 - 6 plaatsen vrij
Innovatie is meer dan nieuwe ideeën bedenken. Bij innovatie gaat het ook niet om solo-genialiteit, maar om collectieve genialiteit. De kern van innovatie is een paradox, want je moet de talenten van veel mensen benutten en inzetten in projecten die nuttig zijn. Innovatie is een samenwerking van veel mensen met verschillende expertise, standpunten en probleemoplossingsstijlen. Het gaat om duidelijke problemen distilleren, nieuwe wegen naar oplossingen bedenken en weten hoe deze in praktijk om te zetten.

Wil je beter begrijpen hoe je capaciteiten van groepen optimaal kan benutten, hen kan ondersteunen bij projecten en innovatie bottom-up kan creëren, aarzel dan niet om een plaatsje voor de lunch te reserveren bij Luc van o2c2.
Pluvo - 6 plaatsen vrij
De afdeling Leren & Ontwikkelen is verantwoordelijk voor het leren in de organisatie, maar dat betekent niet dat zij alle inhoudelijke kennis hebben. Die zit juist bij de zogenaamde subject-matter experts. Als deze mensen elders een uitdaging vinden, verdwijnt hun belangrijke kennis meteen uit de organisatie. Hoog tijd om ervoor te zorgen dat zij hun kennis digitaliseren, zodat deze kennis voor iedereen in de organisatie toegankelijk wordt. Hoe doe je dit? Hoe motiveer je hen om dit laagdrempelig te doen? En hoe kan een tool zoals Pluvo hierbij helpen? Dat leer je onder het genot van een heerlijke lunch!

Reserveer je inkomticket en lunch bij Henny van Pluvo. Zij heeft plaats voor 6 personen aan haar tafel.
The Myers-Briggs Company - 6 plaatsen vrij
Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van je mensen. Onze consultants zijn ervaren organisatiepsychologen en creëren op maat gemaakte oplossingen voor jouw organisatie met behulp van onze wereldwijd bekende instrumenten (MBTI®, FIRO®, TKI®, Strong®). The Myers-Briggs Company ondersteunt organisaties over de hele wereld om beter samen te werken, beter in teams te werken, inspirerende leiders te ontwikkelen, diversiteit te bevorderen en de meest complexe HR-uitdagingen op te lossen.

Haal het beste uit je mensen. Klik op het logo om The Myers-Briggs Company beter te leren en/of reserveer een plaatsje voor de lunch bij Marit.

Andere L&D Events

mAIndshift - di. 05/12/23


Training Evalueren & Demo ROEM - woe. 10/01/24


Proeverijen, uw L&D Festival - 24+25/01/24


De Arbeidsdeal & FLA - do 01/02/24 11h00-11h50


De Pottenkijker - do 22/02/24 10h00-11h30


L&D Awards 2024 - do. 25/04/24


TOP100 Tools for Learning - do 13/06/24