Home Programma Locatie Inschrijven Deelnemers Aanbieders
Programma Locatie Inschrijven Deelnemers Aanbieders

De bezoekers van 'Proeverijen' zijn interne medewerkers met een passie voor L&D, HR en organisatieontwikkeling. Tijdens het event komen en gaan ze wanneer ze willen. Ze kiezen ook vrij wat ze op het event willen doen: sessies volgen, netwerken, ... Op die manier stelt iedereen volledig zelf zijn 'L&D Festival' samen.

  • Leden van Stimulearning betalen € 160,00 en kunnen gratis een collega meebrengen. Op deze manier kost het festival voor Stimulearners slechts € 80.00 per persoon.
  • De deelnameprijs bedraagt € 180,00 voor interne HR-mensen die geen lid zijn van Stimulearning.
  • Consultants/trainers die voor diverse organisaties werken zijn niet-doelgroep deelnemers en verzoeken wij om het programma van volgend jaar te helpen verzorgen.

Ik schrijf me in voor het L&D Festival Proeverijen

Ik ben een interne medewerker (HR-professional uit het bedrijfsleven) en betaal € 180.00
Ik ben een interne medewerker (HR-professional uit het bedrijfsleven) én lid van Stimulearning. Ik breng één collega L&D of HR gratis mee. Ik betaal € 160.00 voor 2 personen.
Ik ben een interne medewerker (HR-professional uit het bedrijfsleven) en wens me lid te maken van Stimulearning. Ik breng ook één collega L&D of HR gratis mee. Ik betaal € 280.00 (= € 160.00 + 120.00 € voor één lidmaatschap) voor 2 personen.
Ik ben een interne medewerker (HR-professional uit het bedrijfsleven) en ontving een promocode.
Ik ben geen interne medewerker, maar een extern consultant/coach of een derde partij zoals sectorfonds of ledenvereniging. Ik betaal € 450.00 als niet-doelgroep bezoeker.
 
Welkomstkoffie
Deelname:   ja
 neen
 
Lunch
Deelname:   ja
 neen


 


 

Andere L&D Events

Proeverijen, uw L&D Festival - do 24 januari 2019 - vanaf 9h00

TOP100 Tools for Learning - do 21 februari 2019 - voormiddag

Meet het rendement van uw leeractiviteiten - do 28 februari 2019

L&D Awards - do 21 maart 2019 - 13h00