Ben je voor 2018 op zoek naar inspiratie over leren en ontwikkeling? En wil je die inspiratie kort en bondig verkrijgen van door eigen collega's geselecteerde professionele L&D aanbieders? Dan ben jij blijkbaar op zoek naar de L&D Proeverijen die doorgaan op donderdag 25 januari 2018.

We kiezen tijdens Proeverijen, uw L&D Festival voor een totaal andere opzet dan wat je gewoon bent. We verlaten radicaal de klassikale sessies van 40 à 60 minuten en kiezen voor korte krachtige ontmoetingen tussen aanbieders en publiek. We spreken graag van een Festival omdat bezoekers zelf kiezen welke artiesten ze willen ontmoeten.

  • De 43 aanbieders -VOLZET- krijgen via een beurtrolsysteem 3 sessies van 20 minuten ter beschikking om een inhoudelijk verhaal te brengen. Hiertoe worden 12 inspiratiehoeken voorzien. Samen maakt dat 129 presentatiesessies.
  • Als bezoeker kies je ter plaatse welke sessies je in welke hoek je wenst te volgen. Je kan elk moment je keuze wijzigen, mocht je vb. enkel een verkoopspraatje horen. In die inspiratiehoeken zijn 12 zitplaatsen voorzien, of je komt er gewoon bijstaan. Je hoort er wat die ene L&D aanbieder te vertellen heeft.
  • Indien die 20 minuten niet volstonden voor jou, kan je na elke sessie opnieuw gedurende de 10 minuten pauze in gesprek gaan met de aanbieder. Wil je dat op een ander moment doen, dan kies je voor een van de kleurhoeken op de Agora.
  • Onze L&D Bibliotheek met meer dan 200 titels is er ook, elk boek is te te koop aan € 15.00.
  • We blijven zoals in het verleden de deelnamemogelijkheid beperken tot L&D en HR-verantwoordelijken, opdat je tijdens die netwerkmomenten vooral collega’s HL&D/HR zou kunnen spreken. Ook aanbieders vinden dit een voordeel, want zij voelen minder commerciële druk van concullega's.

We spreken voor het eerst af in Blue Point Brussels, het vernieuwde Diamant op de Reyerslaan te Brussel. Dit seminariecentrum ziet dit event als een ideaal moment om zijn nieuwe huisstijl aan de L&D-wereld te tonen.

Bezoekende Stimulearners hebben een streepje voor daar ze één collega interne HR mee kunnen brengen naar het Festival. Op die manier is de deelnameprijs beperkt tot € 80.00 per persoon.

Tenslotte leerden wij veel uit de feedforward van 2016 en 2017. We hebben voor de editie 2018 deze aanpassingen uitgevoerd. 
Andere L&D Events

De Tafels van 6 - ma 14 mei 2018 - 16h00

Learning Tech Day - woe 20 en do 21 juni 2018

Summerclass met o.a. Charles Jennings (UK) - ma 2 en di 3 juli 2018

Summerclass met Julie Dirksen (USA) - di 10 juli 2018

Summerclass met Stella Collins (UK) - di 21 augustus 2018

Summerclass met Jane Hart (UK) - do 30 augustus 2018

L&D Talks PreConference Dinner & Debate - woe 24 oktober 2018

L&D Talks - do 25 oktober 2017 - dag