L&D Talks: Schrijf je in
Dagprijs: *
(ex BTW)
Ik ben lid van Stimulearning en geniet van de gunstprijs € 250,00
Ik ben een interne (L&D-)professional, wil lid worden van Stimulearning en betaal daarom eveneens slechts € 250,00 (excl. lidmaatschap 01/03/22-28/02/23 à € 150,00)
Ik ben geen Stimulearner en betaal € 400,00.
Ik ben lid van het Nederlandse DevelHub, werk bij een corporate L&D afdeling en betaal de partnerprijs € 250.00

Vanaf 9h05 kan je kiezen uit:
 

09h05 - 10h00 *
55 min. Keynote
Kies ter plaatse uit Keith Quinn OF Ann de Bondt / Bert Bleyen
Meet & Greet 25 min. Jake Rosch + Meet & Greet 25 min. Sam Mather
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Jake Rosch
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Sam Mather
Stimulearners only - max 10 deelnemers
Geen
 

10h20 - 11h15 *
55 min. Keynote
Kies ter plaatse uit Nigel Paine OF Jeroen Krouwels
Meet & Greet 25 min. Clark Quinn + Meet & Greet 25 min. An Coppens
Stimulearners only – max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Clark Quinn
Stimulearners only – max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met An Coppens
Stimulearners only – max 10 deelnemers
Geen
 

11h35 - 12h30 *
55 min. Keynote
Kies ter plaatse uit Jake Rosch OF Anja Moortgat
Meet & Greet 25 min. Nigel Paine + Meet & Greet 25 min. Yannig Raffenel
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Nigel Paine
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Yannig Raffenel
Stimulearners only - max 10 deelnemers
Geen
 

12h30 - 13h30 *

Lunch
Ja
Neen
 

13h35 - 14h30 *
55 min. Keynote
Kies ter plaatse uit An Coppens OF Paul Carpentier
Meet & Greet 25 min. Sam Mather + Meet & Greet 25 min. Clark Quinn
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Sam Mather
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Clark Quinn
Stimulearners only - max 10 deelnemers
Geen
 

14h50 - 15h45 *
55 min. Keynote
Kies ter plaatse uit Yannig Raffenel OF Soetkin Linhart
Meet & Greet 25 min. Jake Rosch + Meet & Greet 25 min. Nigel Paine
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Jake Rosch
Stimulearners only - max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Nigel Paine
Stimulearners only - max 10 deelnemers
Geen
 

16h05 - 17h00 *
55 min. keynote
Kies ter plaatse uit Sam Mather OF Joke Hollants
Meet & Greet 25 min. An Coppens + Meet & Greet 25 min. Yannig Raffenel
Stimulearners only – max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met An Coppens
Stimulearners only – max 10 deelnemers
25 min. Meet & Greet met Yannig Raffenel
Stimulearners only – max 10 deelnemers
Geen
 

17h00 - 17h30 *

Netwerkdrink
Ja, graag
Neen