Summerclasses

Wat

Stimulearning organiseerde twee jaar na elkaar een event samen met VOV, PMClub en VOCAP onder de noemer NET-HRD. In 2016 had de Zwitserse futuroloog Gerd Leonhard het over HR in een gedigitaliseerde toekomst. Zie kennispool. In 2017 schreven we zelf onze verhalen: Samen@zet: 6 interactieve verhalen over Loopbaan in Beweging. Zie kennispool. In 2018 werken we énkel verder met VOV omdat we samen met hen willen focussen op L&D.

We organiseren graag 4 filevrije summerclasses en een terugkomdag over hot topics in L&D. Het aantal aanwezigen wordt beperkt tot een 16 à 18 per class.
Waar

De masterclass met Charles Jennings gaat door in Kasteelhoeve Wange te Landen, waar je mits opleg daags voordien kan overnachten. De drie andere masterclasses gaan door in the house of change in Duffel.

Elke masterclass start om 9h00 (onthaal 8h30) en eindigt om 16h30.

De terugkomdag start om 13h00 en eindigt om 16h30.

Inschrijven

Inschrijven kan door te klikken op de rode titel van de masterclass. In geval van een zwarte titel is de masterclass volzet.

We aanvaarden ong. 16 tot 18 personen per masterclass. Inschrijvingen zijn bindend en er is zijn geen creditnota's mogelijk bij annulering, ook niet als het erg vroegtijdig is. In geval van overmacht kan je je zitje wel doorgeven aan een collega.

Wie een van de summerclasses wil volgen is idealiter lid van VOV en/of Stimulearning, want het is dan inderdaad een stuk goedkoper. Wie nog geen Stimulearner is kan zich lid maken van Stimulearning. Je kan ook lid worden van VOV om goedkoper deel te nemen.