Summerclasses

Wat

Stimulearning organiseerde twee jaar jaar op rij een event samen met VOV, PMClub en VOCAP en event onder de noemer NET-HRD. In 2016 had de Zwitserse futuroloog Gerd Leonhard het over HR in een gedigitaliseerde toekomst. Zie kennispool. In 2017 schreven we zelf onze verhalen: Samen @zet: 6 interactieve verhalen over Loopbaan in Beweging. Zie kennispool. In 2018 werken we énkel verder met VOV omdat we samen met hen willen focussen op L&D.

We organiseren graag 4 seminars over hot topics in L&D. Deze zijn (onder voorbehoud)

De sessies worden gegevens door een (combinatie van) gerenommeerde internationale L&D autoriteiten, waarvan de namen nog niet gekend zijn.

Wanneer

Waar

We zoeken nog 4 leerlocaties om evenveel (twee)daagse trainingen door te laten gaan. De locaties dienen sowieso 'zomers' te zijn. Suggesties welkom !

Inschrijven

De summerclasses zijn voorbehouden voor leden van VOV en Stimulearners. We aanvaarden ook 16 tot 24 personen per class. Inschrijven kan nu nog niet omdat het programma nog niet gekend is. Inschrijvingen zijn bindend en er is zijn geen creditnota's mogelijk bij annulering. In geval van overmacht kan je je zitje wel doorgeven aan een collega.