Eind 2011 organiseerde Stimulearning voor het eerst de L&D Talks met de bedoeling 'grenzen te verleggen' en te leren van buitenlandse L&D-specialisten. Ondertussen hebben we tientallen internationale keynotes live en online ontmoet.

Het programma van de L&D Talks 26-27 oktober 2022 is definitief:Stel je eigen L&D Talks samen op 27/10/2022  • Leerlijn 1: Er zijn gespreid over de dag 6 internationale keynotes van 50 minuten over pure L&D te volgen. Voertaal is Engels.  • Leerlijn 2: Parallel aan leerlijn 2 verzorgen de 2 x 3 best of TOP10 Bedrijfsopleidingen Online elk een keynote van 50 minuten. Voertaal is Nederlands.  • Leerlijn 3: Leren uit Boeken. Je kan op het event een tweehonderdvijftigtal titels inkijken en meenemen naar huis à € 15.00 per stuk, of € 50.00 voor 4. De opbrengst van deze boeken gaat naar Masomo.net, een lagere meisjesschool in Kolwezi, Congo.


  • Leerlijn 4: Meet & Greet met de internationale keynotes. Je kan -enkel als Stimulearner- een timeslot reserveren waarbij je in een bubbel van 4 met een van de internationale sprekers kan spreken. Een timeslot duurt 25 minuten. De reden waarom je de keynoter wil spreken kan zeer divers zijn: meer info over een een uitspraak, een strategische L&D-vraag, een informele babbel, een handtekening, een selfie ... Het gesprek in de gezellige zetels wijst zichzelf wel uit.


  • Leerlijn 5: Tijdens de Talks praten we ook gewoon met elkaar. Netwerking en info uitwisselen is de vijfde leerlijn van dit event. Daartoe zijn er ruime pauzes en een afterdrink voorzien.


  • Leerlijn 6: Daags voor de Talks dineren we samen met de internationale keynotes van 19h00 tot 21h30. Je kan als Stimulearner aansluiten mits een bijdrage van € 150,00. Inschrijven doe je per mail naar kristoff@bedrijfsopleidingen.be. Organisaties met een groepslidmaatschap (6 leden) kunnen met één persoon gratis aansluiten aan het preconference dinner.

    Wie nadien wil overnachten (en ontbijten) kan dat eveneens aan € 150,00 en reserveert via hetzelfde mailadres.