Onderzoek

Onderzoek 2019

Nederlandstalige vragenlijsten 2019

Hieronder vind je de vragenlijsten voor het 14e onderzoek. Er zijn Nederlandstalige en Franstalige vragenlijsten. Maak aub de juiste keuze.

De vragenlijst invullen neemt gemiddeld 10 minuten tijd in beslag. In ruil daarvoor krijgt u deze zomer de resultaten van de vragenlijst toegestuurd. Bovendien maakt u kans op 10 x 2 bioscooptickets, 5 inkomtickets voor een Stimulearning-event of 5 inkomtickets voor een Epsilon-event.

De resultaten van dit onderzoek stellen we voor op 02/10/19 om 16h00 in de kantoren van Securex in Brussel. Securex heeft gelijkaardige vragen gesteld aan twee extra doelgroepen: werkgevers en werknemers. Dàt maakt de voorstelling van het onderzoek 2019 erg interessant.


Sondages en français 2019

Veuillez trouver les sondages 'Tendances en matière d' apprentissage et de développement dans les organisations' ci-dessous.

Choisissez le questionnaire en français approprié. Les sondages en néerlandais se trouvent ci-dessus.

Compléter l’enquête ne prend que 10 minutes environ. Si vous le souhaitez, les résultats vous seront envoyés directement au cours de l’été. De plus, vous tentez de remporter 10 x 2 tickets de cinéma, 5 participations gratuites à une activité de Stimulearning ou 5 participations gratuites à une activité Epsilon.

Nous présenterons les résultats de cette enquête le 02/10/2019 à 16h dans les bureaux de Securex à Bruxelles. Securex a posé des questions semblables à 2 groupes cibles supplémentaires : les employeurs et les employés. Cela rendra la présentation de l’enquête de 2019 encore d’autant plus intéressante.Resultaten onderzoek 2018

De onderzoeksresultaten 2018 werden op 24/10/18 voorgesteld tijdens de L&D Talks Preconference. Het thema van het onderzoek was De rol en taak van het L&D Team in België, nu en in de nabije toekomst. Het debat werd live uitgezonden door HRD.TV.

The Tasks & Role of the L&D Function from WebinarSolutions

Het panelgesprek gaat verder in op de onderzoekresultaten die voorgesteld worden in de masterproef Taken en rollen van het L&D team, van Lisa De Schrijver, student Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Haar promotor Piet Van den Bossche, Professor Learning in Organisations, Universiteit Antwerpen modereerde.

Elke Stimulearner kreeg onderstaande voorstelling van de onderzoekresultaten in postkaartformaat toegestuurd:Resultaten onderzoek 2017

Alle respondenten én de leden van Stimulearning krijgen het onderzoek uitgebreid toegestuurd in een cahier van 19 blz. die ook in de kennispool te vinden is. Anderen kunnen het doen met de powerpoints en figuren eronder.

Meer slides op ons slideshare kanaal

Download hier de NL affiche

Download hier de FR affiche


Resultaten onderzoek 2016

Meer slides op ons slideshare kanaal


Alle Stimulearners kregen deze affiche in de brievenbus.