Onderzoek

Onderzoek 2019

De resultaten van het onderzoek 'Leren & Ontwikkelen in Organisaties 2019' afgenomen bij zowel L&D-managers als aanbieders van L&D-oplossingen, stellen we voor op woensdag 02/10/19 om 16h00 in de kantoren van Securex in Brussel. Securex heeft gelijkaardige vragen gesteld aan twee extra doelgroepen: werkgevers en werknemers. Dàt maakt de voorstelling van het onderzoek 2019 erg interessant.


Er is plaats voor 65 deelnemers die de resultaten van het onderzoek ook digitaal ontvangen. Stimulearners nemen kosteloos deel aan het event. Anderen betalen € 100.00. Schrijf je hier in.
Resultaten onderzoek 2018

De onderzoeksresultaten 2018 werden op 24/10/18 voorgesteld tijdens de L&D Talks Preconference. Het thema van het onderzoek was De rol en taak van het L&D Team in België, nu en in de nabije toekomst. Het debat werd live uitgezonden door HRD.TV.

The Tasks & Role of the L&D Function from WebinarSolutions

Het panelgesprek gaat verder in op de onderzoekresultaten die voorgesteld worden in de masterproef Taken en rollen van het L&D team, van Lisa De Schrijver, student Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Haar promotor Piet Van den Bossche, Professor Learning in Organisations, Universiteit Antwerpen modereerde.

Elke Stimulearner kreeg onderstaande voorstelling van de onderzoekresultaten in postkaartformaat toegestuurd:Resultaten onderzoek 2017

Alle respondenten én de leden van Stimulearning krijgen het onderzoek uitgebreid toegestuurd in een cahier van 19 blz. die ook in de kennispool te vinden is. Anderen kunnen het doen met de powerpoints en figuren eronder.

Meer slides op ons slideshare kanaal

Download hier de NL affiche

Download hier de FR affiche


Resultaten onderzoek 2016

Meer slides op ons slideshare kanaal


Alle Stimulearners kregen deze affiche in de brievenbus.