De Podvis

De Podvis is nieuw binnen Stimulearning. We spreken in 2021 met een aantal L&D-professionals aan organisatie-zijde. Hieronder krijg je in de eerste helft van 2021 trailers van die gesprekken te zien.

Wil je graag de integrale Podvissen bekijken dan kan dat als Stimulearner in de Kennispool.Dit zijn de trailers van de verschillende Podvissen (TBC):

Trailer Feb 2021: Leen Lievens spreekt met Gwen Gommers van Dela over (hun) L&D professionalisering.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Mrt 2021: Ilse Schepens spreekt met Kaat Sergooris en Marie Roobaert van Reynaers Aluminium over (hun) visie op leren.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Apr 2021: Indyra Olivier spreekt met Jana Hindryckx en Kristin Libotton van Alken-Maes over hoe je de medewerkers optimaal kan ondersteunen in hun nieuwe/veranderde rol.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Mei 2021: Katrijn Steenbeke van marbl spreekt met Marc Croonen en Marjolein Vanderweerden van Vandemoortele over Purposeful Leadership.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Jun 2021: Katelijn Nijsmans van The Tipping Point spreekt met Elke Deprost over Learning Journeys.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.