De Podvis

De Podvis werd in 2021 geïntroduceerd binnen Stimulearning. We spreken er met een aantal L&D-professionals aan organisatie-zijde.

Hieronder krijg je trailers van die gesprekken te zien. Wil je graag de volledige Podvissen bekijken dan kan dat als Stimulearner in de Kennispool. L&D verantwoordelijken kunnen steeds stimulearner worden en de volledige Podvissen bekijken.

Trailer Feb 2021: Leen Lievens spreekt met Gwen Gommers van Dela over (hun) L&D professionalisering.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Mrt 2021: Ilse Schepens spreekt met Kaat Sergooris en Marie Roobaert van Reynaers Aluminium over (hun) visie op leren.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Apr 2021: Indyra Olivier spreekt met Jana Hindryckx en Kristin Libotton van Alken-Maes over hoe je de medewerkers optimaal kan ondersteunen in hun nieuwe/veranderde rol.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Mei 2021: Katrijn Steenbeke van marbl spreekt met Marc Croonen en Marjolein Vanderweerden van Vandemoortele over Purposeful Leadership.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.Trailer Jun 2021: Katelijn Nijsmans van The Tipping Point spreekt met Elke Deprost over Learning Journeys.

Bekijk als Stimulearner de volledige Podvis in de kennispool.